Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
10.07.2023

2023 Yılı Hac Organizasyonunda Vefat Eden Hacılarımızın Ailelerine Taziye Ziyareti

"2023 Hac Organizasyonunda vefat eden vatandaşlarımızın ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunuldu"

2023 yılı hac organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Seyahat Acentaları ile hacca gelen, kutsal beldelerde vefat eden vatandaşlarımızın ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunuldu. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir DİNÇ, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi BİRCAN, Daire Başkanları Hüseyin DEMİRHAN, Remziye KÖROĞLU, Zekeriya ABDULAZİZOĞLU ve Din Hizmetleri Ataşesi Dr. Ahmet OĞUZ taziyede bulundu. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi İmam-Hatibi Bünyamin TOPÇUOĞLU ve Kocatepe Camii Müezzin-Kayyımı Mustafa BİLİZ tarafından Kur'an-ı Kerim tilavet edildi. Kutsal topraklarda vefat eden vatandaşlarımız için tilavet edilen Kur'an-ı Kerim ile okunan Hatm-i Şeriflerin duası yapıldı.