Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
28.05.2023

2023 Hac Organizasyonu Kapsamında Çevrimiçi Toplantılar Düzenlendi

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, "2023 Yılı Hac Organizasyonu" kapsamınsa görev alacak personel ile çevrim içi toplantılarda bir araya geldi.

​Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, "2023 Yılı Hac Organizasyonu" kapsamınsa görevlendirilen kadın irşat ve din görevlerine yönelik çevrim içi toplantılar düzenlendi.​

Gruplar halinde gerçekleştirilen toplantılarda erkek din görevleri ve kadın irşat görevlilerine hitap eden Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Bircan, hac organizasyonlarında din görevlerinin önemine dikkati çekti, "Sizler bu organizasyonda önemli bir sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Ben her birinize, Rahman'ın misafirlerine vereceğiniz hizmet için şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

2023 Yılı Hac Organizasyonu'na dair son hatırlatmaların yapıldığı toplantılarda din görevlerinin sorularına da cevap verildi.

Toplamda 9 grup halinde gerçekleştirilen çevrim içi toplantılarda Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Remziye Köroğlu, Hac Hizmetleri Daire Başkanı Hüseyin Demirhan, Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanı Muhammed Zeyd ÖZEL ile Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı Zekeriya Abdulazizoğlu da hazır bulundu.​