Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
21.01.2023

2023 Yılı Hac Organizasyonu Kafile Görevlileri (Kadın İrşat ve Din Görevlisi) Eğitim Seminerleri Başladı

2023 Yılı Hac Organizasyonunda Görev Alacak Kafile Görevlileri Eğitim Seminerlerinin ilki Tekirdağ Dini İhtisas Merkezi'nde Başladı.

2023 yılı Hac organizasyonunda görevlendirilecek kafile görevlilerine yönelik eğitim seminerlerinin ilki 21 Ocak 2023 tarihinde din görevlisi ve kadın irşat görevlilerimizin katılımıyla Tekirdağ'da başladı.​

Eğitim semineri; Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Dini İhtisas Merkezi Müdürü Abdullah ARSLAN'ın açış konuşmasının ardından Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi BİRCAN ve Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK'ün sunumları ile devam etti. 

Eğitim seminerlerinde, Hac farizasını yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek hacı adaylarının ibadetlerini sağlık, güven ve huzur içerisinde yerine getirebilmeleri için görevlilerimize, görev ve sorumluluklarının yanında organizasyonun işleyişi hakkında bilgi verilecek. Eğitim semineri​​​ İlk etapta, 21- 28 Ocak 2023 tarihleri arasında Tekirdağ, Ordu, Van ve Yozgat Dini Yüksek İhtisas ve Dini İhtisas Merkezlerinde yapılacaktır.