Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
20.10.2022

2022 Yılı Hac Organizasyonu Değerlendirme Toplantısı Ön Hazırlık Çalıştayı Yapıldı

“Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 Yılı Hac Organizasyonu” kapsamında çeşitli kademelerde görev alan Başkanlığımız personelinin katılımıyla, “2022 Yılı Hac Organizasyonu Değerlendirme Toplantısı Ön Hazırlık Çalıştayı” yapıldı.

​“2022 Yılı Hac Organizasyonu Değerlendirme Toplantısı Ön Hazırlık Çalıştayı" yapıldı. Ankara'da gerçekleştirilen toplantıya, “Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 Yılı Hac Organizasyonu" kapsamında çeşitli kademelerde görev alan Diyanet İşleri Başkanlığı personeli katıldı.

Toplantıda organizasyonu her yönüyle daha da geliştirmek, karşılaşılan sorunlara çözüm üretmek amacıyla fikir alışverişinde bulunuldu.

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Hac Hizmetleri Daire Başkanı Hüseyin Demirhan, Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanı Muhammed Zeyd Özel, Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Esma Erten ve Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı Tuncay Altınışık ile 2022 hac organizasyonunda görev alan Fetva ve İrşat Erkek koordinatörleri, kadın irşat sorumluları, acente sorumluları, ekip başkan yardımcıları, bölge sorumluları ve kafile görevlileri katıldı.