15.01.2021

İl Müftülükleri İle Çevrimiçi Değerlendirme Toplantıları Yapıldı

13-14 Ocak Tarihlerinde İl Müftülükleri İle Çevrimiçi Değerlendirme Toplantıları Yapıldı

​Hac ve umre hizmetleriyle alakalı il müftülüklerimizi bilgilendirmek, fikir alış-verişi ve durum değerlendirmesi yapmak amacıyla Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi BİRCAN'ın başkanlığında Daire Başkanlarımız, İl Müftülerimiz, ilgili müftü yardımcılarımız, hac ve umre şube müdürlerimiz, şefler, hac ve umre bürolarında çalışan personelin katılımıyla çevrimiçi değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi. 13-14 Ocak 2021 tarihlerinde dört oturum halinde yapılan çevrimiçi toplantılarda salgın sürecinde Genel Müdürlüğümüzün çalışmaları ile ilgili müftülükler bilgilendirilirken süreç ve devam eden çalışmalar ile alakalı il müftülüklerimizin görüş ve önerileri alındı.