Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
19.02.2018

Hac ve Umre Eğitimi Daire Başkanı Esma ERTEN Görevine Başladı...

Hac ve Umre Eğitimi Daire Başkanı Esma ERTEN Görevine Başladı...​

Hac ve Umre Eğitimi Daire Başkanı Esma ERTEN görevine başladı. ​Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver GÜNENÇ, Hac Hizmetleri Daire Başkanı Remzi BİRCAN ile Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı Muhammet Zeyd ÖZEL yeni görevine başlayan Esma ERTEN'i makamında ziyaret ederek hayırlı hizmetler temennisinde bulundular.

Esma ERTEN 1995’de Konya Ereğli İmam Hatip Lisesi’nden2002’de Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 2004’te Muş İl Vaizi olarak atandı. 2005 – 2011 yılları arasında Konya İl Vaizi olarak görev yaptı. 2011 – 2016 yılları arasında Gaziantep İli Şehitkamil İlçe Vaizliği, Gaziantep İl Vaizliği, Gaziantep Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürlüğü ile Gaziantep İl Müftü Yardımcılığı görevini yürüttü. 2016-2017 yıllarında Konya İl Vaizi olarak görev yaptı. Denizli İl Müftü Yardımcılığı görevini yürütürken Hac ve Umre Eğitimi Daire Başkanı olarak 19.02.2018 tarihinde göreve başlamıştır. Evli ve 2 çocuk annesidir.