Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
25.03.2019

2019 Yılı Hac Organizasyonunda Görev Alacak Bayan İrşat Görevlileri ve Din Görevlileri Eğitim Semineri Başladı...​

​2019 yılı Hac organizasyonunda görevlendirilecek bayan irşat görevlileri ve din görevlilerine yönelik eğitim semineri 25 Mart 2019 tarihinde 1744 personelimizin katılımıyla Antalya'da başladı.

2019 Yılı Hac Organizasyonunda Görev Alacak Bayan İrşat Görevlileri ve Din Görevlileri Eğitim Semineri Başladı...​​

2019 yılı Hac organizasyonunda görevlendirilecek bayan irşat görevlileri ve din görevlilerine yönelik eğitim semineri 25 Mart 2019 tarihinde 1744 personelimizin katılımıyla Antalya'da başladı. 

5 gün boyunca yoğun bir şekilde devam edecek eğitim seminerinde, Hac farizasını yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek hacı adaylarının ibadetlerini sağlık, güven ve huzur içerisinde yerine getirebilmeleri için din görevlilerimize, görev ve sorumluluklarının yanında organizasyonun işleyişi hakkında bilgi verilecek. Eğitim semineri, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver GÜNENÇ, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Ali YILDIZ, Din İşleri Yüksek Kurulu üyeleri Zeki SAYAR, Rifat ORAL, Mehmet KAPUKAYA, Dr. Mehmet CANBOLAT, Daire Başkanları Remzi BİRCAN, Esma ERTEN, M. Zeyd ÖZEL, Yaşar ÇAPÇI, Cafer Tayyar DOYMAZ, Din İşleri Yüksek Kurul Uzmanı Doç. Dr. Ülfet GÖRGÜLÜ, Diyanet İşleri Uzmanları Dr. M. Ali AYTEKİN ve Tuncay ALTINIŞIK'ın katılımıyla gerçekleşecek.