12.02.2021

İl Müftülükleri Hac ve Umre Büro Personeli İle Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

​​Hac ve umre organizasyonlarının gerçekleşmesi durumunda vatandaş ve görevlilerin iş ve işlemlerini gerçekleştirmek üzere il ve ilçe müftülüklerince oluşturulan, hac ve umre bürolarında görevlendirilen personele yönelik teknik konuların anlatıldığı ‘Hac ve Umre Büro Personeli Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendi. 11 Şubat 2021 de 2 oturum halinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi BİRCAN başkanlığında daire başkanları, hac ve umreden sorumlu il müftü yardımcıları, hac ve umre şube müdürleri, şefler, V.H.K.İ ve memurlar katıldı.