05.01.2020

Hac ve Umre Hizmetleri Bölgesel Bilgilendirme Semineri Trabzon ve Samsun'da Yapıldı...

Hac, Umre ve Kudüs Hizmetleriyle ilgili 4. bölgesel bilgilendirme ve değerlendirme toplantımızı Rize ve Gümüşhane illerimizinde katılımıyla Trabzonda gerçekleştirdik.

Hac ve Umre Hizmetleri Bölgesel Bilgilendirme Seminerlerinin 4. programı Rize, Gümüşhane ve Trabzon illerinin katılımıyla Trabzon'da 4 Ocak 2020 tarihinde yapıldı. 5. Seminer ise ​Sinop, Amasya ve Samsun illerinin katılımıyla 5 Ocak 2020 tarihinde Samsun'da yapıldı. İl müftüleri, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri, vaizler, murakıplar ve din görevlilerinin katılımı ile​ gerçekleşen seminerde, ​"Genel Müdürlüğümüzün hizmetlerini daha iyi nasıl tanıtabiliriz?" "Hizmetlerimizi daha ileriye nasıl götürebiliriz?" gibi hususlarda fikir alıp verişinde bulunuldu.

Hac ve Umre Hizmetleri Bölgesel Bilgilendirme Seminerinde Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı Muhammed Zeyd Özel, Umre Hizmetleri Daire Başkanı Yaşar Çapçı ve​ Diyanet İşleri Uzmanı Tuncay ALTINIŞIK ​tarafından Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu hizmetler detaylı bir şekilde anlatıldı.